Nimipalvelut

DNS-nimipalvelut

Nimipalvelujen hallinta löytyy yleisestä hallintapaneelista ja jäsenet voivat myös lisätä verkkotunnuksia palvelimille itse.

a.netsplit.fi
b.netsplit.fi
c.netsplit.fi

Lisää palvelinosoitteet verkkotunnuksesi whois-tietoihin mieluiten ilman IP-osoitteita, jolloin mahdollinen DNS-palvelimen IP-osoitteen vaihtuminen ei vaadi sinulta mitään toimenpiteitä.

Huom! FI-verkkotunnusta rekisteröidessä tai sen nimipalvelimia varatessa, Viestintäviraston järjestelmä tekee tarkistuksen antamillesi nimipalvelimille, jonka vuoksi on suositeltavaa lisätä dns-zone yhdistyksen nimipalvelimille ennen muutosta/rekisteröimistä ja odottaa pari minuuttia, että muutokset ovat päivittyneet kaikille palvelimille.

Voit myös testata zonen toimivuutta ennen muutoksen tekemistä Viestintäviraston työkalulla.

DNS liittyvissä aiheissa voit ottaa myös lähettää sähköpostia yhdistyksen dns-ylläpitoon osoitteeseen: <[email protected]>.